Beeld © ANP
“Wat erg ik schaam me kapot.”

Coen en Sander zorgen voor schaamrood op kaken Frank Dane

24 oktober 2019 22:05

Coen (39) en Sander (43) hebben donderdag een hartig woordje gesproken met Frank Dane (38). Het radioduo kwam tot de conclusie dat hun 538-collega zijn planten wel héél slecht verzorgt. "Die bladeren zijn bruiner, dan die tanden van jou", geint het stel op de radio.

"Wat erg ik schaam me kapot"

In hun middagshow confronteerde het duo Frank met zijn acties. “Kijk Frank, je bent niet heel veel op kantoor, maar je bent er wel”, begint Sander. “Maar wij lopen af en toe jouw kantoor binnen, maar dan breekt het huilen ons uit Frank." Volgens het radioduo is Frank een man die houdt van flora en fauna, maar is dat niet terug te zien... 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Edwin Evers heeft niets aan te merken op Frank Dane

Om hun woorden kracht bij te zetten hebben ze voor de vorm even de planten uit het kantoor van Frank erbij gehaald. Een zielige bedoeling. “Frank dit kan niet waar zijn", gieren ze het uit. “We hebben drie overlijdensberichten”, grappen ze nog even door.

Ondertussen gaat de studio helemaal stuk. “Ik wist het echt niet, is het echt zó erg?”, gilt Frank door de telefoon. “Wat erg ik schaam me kapot.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane is voor het eerst vader geworden

Logisch dat Frank zijn planten een beetje links heeft laten liggen, de radio-dj is namelijk net vader geworden. RTL Boulevard sprak hem over zijn pasgeboren zoontje.

Trotse vader Frank Dane: 'Alle clichés zijn waar'

00:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!