Beeld © ANP

Adele ziet er beter uit dan ooit bij verjaardagsfeest Drake

25 oktober 2019 04:30

Tijdens de viering van Drake's 33e verjaardag in een club in Los Angeles, was het zijn goede vriendin Adele die opviel vanwege haar prachtige verschijning. De zangeres, gehuld in een fluwelen jurk, zou aardig wat kilo's zijn afgevallen. Dit meldt The Daily Mail.

"Ik wil een van de aardigste en grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet van harte feliciteren"

De Britse postte een foto op Instagram waarbij ze 'Champagne Papi', oftewel Drake, feliciteert. "Ik wil een van de aardigste en grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet van harte feliciteren," aldus Adele, die met haar styling een hommage bracht aan Ginger McKenna, het personage gespeeld door Sharon Stone in de film Casino.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toch geen liedje van Nicki Minaj met Adele

Adele is sinds de scheiding van haar man Simon Konecki flink aan het sporten geslagen, iets waarbij ze zich goed voelt. "Ze heeft weer lol in het leven en dat is voor haar heel belangrijk, naast de zorg voor haar zoon Angelo. Dat ze ook nog is afgevallen is mooi meegenomen, maar haar vrienden zijn vooral blij dat het weer goed met haar gaat," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Adele datet na enkele weken scheiding met rapper Skepta'

Drake en Adele zijn sinds een jaar dikke maten, nadat zij een concert van hem bezocht. Sindsdien zijn ze regelmatig in elkaars gezelschap gezien en huurden ze onder andere een bowlingbaan voor henzelf en een paar andere vrienden af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!