Beeld © Instagram @lilkleine

Jaimie Vaes krijgt geen genoeg van Lil' Kleine op zijn verjaardag

25 oktober 2019 11:15

Sprookjesduo Jaimie Vaes (30) en Lil' Kleine (25) kunnen hun handen nauwelijks van elkaar af houden en verkondigen hun liefde voor elkaar regelmatig op social media. Dit keer is het de beurt aan de brunette, die haar vriend feliciteert op Instagram.

"De leukste, liefste, stoutste, lekkerste, gekste en meest talentvolle man van mij"

Jaimie is nog altijd helemaal in de wolken met haar rappende vriend. "De leukste, liefste, stoutste, lekkerste, gekste en meest talentvolle man van mij werd een kwart eeuw oud op een hele magische avond", schrijft ze in het bericht waarbij ze Lil' Kleine volledig de hemel in prijst. "Terugkijkend met een glimlach op m’n gezicht. Al onze lieve vrienden en familie, bedankt voor een avond om niet te vergeten, voor de mooie woorden, voor de tranen van geluk, voor de heerlijke foute lookjes en voor de goede dancemoves." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geniaal: Elise Schaap doet wederom imitatie Lil' Kleine

Naast het zoetsappige tekstje heeft Jaimie een reeks foto's toegevoegd van haarzelf en haar lief die het leven vieren. "Schatje, jij bedankt voor het zijn wie je bent", gaat de brunette verder. "Op naar de volgende 25! Ik hou van je." Ook Lil' Kleine wil zijn liefde delen voor zijn vriendin. "Hou van je, lieverd", reageert hij onder post. Bovendien had de rapper al op Instagram gedeeld hoe blij hij was met zijn verjaardagsfeestje. "Ik voel me gezegend." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog een liefdesbaby voor Lil' Kleine en Jaimie Vaes?

Het was een enorm festijn voor Lil' Kleine en dat werd flink gedeeld door de genode gasten op Instagram. Bekijk de video hieronder om alles van het partijtje te zien. 

Lil' Kleine haalt alles uit de kast voor 25ste verjaardag

00:25

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!