Beeld © ANP

Freek van Noortwijk in de bres voor vrouw Katja Schuurman

25 oktober 2019 12:41

De behoorlijk pikante uitspraken van Katja Schuurman (44) over haar seksleven met haar kersverse echtgenoot Freek van Noortwijk (30) deden veel stof opwaaien. Maar nu vindt de man van de actrice het genoeg geweest en neemt hij het voor haar op.

"Alles wat wij erover zeggen, wordt uit zijn verband getrokken"

Katja en Freek hebben hun sprookjesbruiloft al gehad en pakken ieder moment om van de daken te schreeuwen hoeveel ze van elkaar houden. Maar toen de brunette in Gert Late Night een boekje opendeed over haar seksleven met haar echtgenoot, was dat voor velen een beetje teveel van het goede. En Freek heeft het gehad met de kritiek. "Weet je wat het is, alles wat wij erover zeggen wordt uit zijn verband getrokken", aldus de echtgenoot van Katja aan Shownieuws

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman en Benja Bruijning in nieuwe Videoland-kerstserie

De bewuste quote waarover het gaat, is die waar de actrice aangaf met zeven mensen tegelijk seks te hebben gehad in een jacuzzi. Katja's uitspraken werden breed uitgemeten en riepen veel vragen op. Maar de brunette had zo haar redenen om het naar buiten te brengen. "Hoeveel mensen gaan er niet uit elkaar? Meestal omdat iemand vreemdgaat of omdat de spanning er niet meer is. Er gebeurt heel veel stiekem en ik vind stiekem veel erger dan open", vertelde ze in Gert Late Night

Katja Schuurman doet een boekje open over haar seksleven

03:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman heeft spijt van uitspraken over seksleven

En Freek sluit zich volledig bij haar aan. "Je kan nog zo van mening zijn dat je vrij wil zijn over dingen", begint de kok zijn beklaag. "Maar als het ongenuanceerd is en uit zijn verband getrokken wordt, dan schiet het zijn doel voorbij en is het vooral provocatief in plaats van iets waar je gewoon oprecht in gelooft." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman: 'Zeven mensen tegelijk in de jacuzzi'

Katja en Freek lieten zich deze zomer in het echt verbinden tijdens een spectaculaire bruiloft. Bekijk de video hieronder en zie alle exclusieve beelden van hun grote dag. 

Zo ging het eraan toe bij huwelijk Katja en Freek

05:45