Beeld © Instagram @champagnepapi

ZIEN: Drake viert extravagant feest met Adele, Kylie en Rihanna

25 oktober 2019 12:59

De 33ste verjaardag van Drake was één groot feest met nog grotere sterren op de gastenlijst. Iedere grote naam in Hollywood maakte hun agenda vrij om de rapper te vieren. En dat gastenlijstje is niet niets. Wie had ooit gedacht dat Adele (31), Kylie Jenner (22) én ex-vriendinnetje Rihanna (31) zouden verzamelen voor een en hetzelfde partijtje?

"Dank jullie wel voor de opbeurende dag"

Drake heeft misschien wel de meest extravagante gastenlijst ooit gehad voor zijn 33ste verjaardag. Het was een soort wedstrijdje wie de allergrootste ster in de ruimte was. Zo zaten niet alleen Adele, Kylie en Rihanna te swingen op de hits van de rapper, maar Chris Brown, Snoop Dogg, Future, French Montana en nog vele anderen waren van de partij. Het moge duidelijk zijn dat dit hét feest was waar iedereen bij wilde zijn in Hollywood. Bekijk hier de foto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele ziet er beter uit dan ooit bij verjaardagsfeest Drake

Op Instagram deelt Drake ook hoe dankbaar hij is voor de avond. "De afgelopen vier, vijf jaar heb ik gedacht dat mensen me niet aardig vonden of iets kwalijk namen", legt de rapper uit. "Soms bleef ik maandenlang in deze gedachtegangen vastzitten. Ik werd vandaag wakker en keek naar m'n telefoon en besefte hoeveel positieve energie en hoeveel onbreekbare banden ik met allemaal mensen heb (...) Dank jullie wel voor de opbeurende dag. Ik hou voor altijd van jullie." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna en Drake kunnen weer door een deur

Drake's goede vriendin Adele is weer volop in het nieuws. Dit keer om haar prachtige verschijning, maar er gaan ook al maanden geruchten dat de zangeres een nieuwe album uitbrengt binnenkort. Onlangs stond er bij iedere grote Amerikaanse show een tijdslot ingepland voor een 'special guest', van wie menigeen dacht dat het om Adele ging. Helaas bleek Will Ferrell met nieuws te komen, zoals je in de video hieronder kunt zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!