Beeld © Getty Images

Dit is hoe Adele 'zo'n twintig kilo' verloor

26 oktober 2019 15:32

Wanneer Adele (31) iets doet, dan kijkt de hele wereld mee. Toen de Hello-zangeres laatst naar het verjaardagsfeestje van rapper Drake (33) ging, viel het iedereen op hoe goed ze eruitzag. Nu blijkt de blondine bijna twintig kilo te zijn afgevallen en daar heeft ze keihard voor gewerkt.

"Ze is niet zo iemand die sport in het bijzijn van anderen"

Het lijkt erop dat Adele zo'n twintig kilo is afgevallen en dat was goed te zien tijdens Drake's verjaardagsfeestje. En volgens The Sun heeft dat allemaal te maken met Joe Wicks, een zogenoemde bodycoach. De 31-jarige zangeres zou de afgelopen periode enorm veel in de gym hebben gestaan en "in het geheim" zijn intense work-outfilmpjes hebben gevolgd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Drake viert extravagant feest met Adele, Kylie en Rihanna

The Sun meldt dat Adele wel een beetje hulp kreeg van een personal trainer. "Ze is niet zo iemand die sport in het bijzijn van anderen", onthult een bron aan de Britse krant. "Daarom volgt ze fitnessplannen vanuit huis, met video's en tutorials. Wat dat voor effect heeft gehad over de afgelopen zes maanden is duidelijk te zien." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele ziet er beter uit dan ooit bij verjaardagsfeest Drake

Bovendien zou ze "een hervonden inzicht over het leven" hebben dankzij het afvallen. "Adele gaat veel uit en geniet ervan. Dat vindt ze belangrijk op dit moment, naast het moederschap voor zoontje Angelo", aldus de bron. De Someone Like You-zangeres kondigde dit jaar aan te scheiden van haar echtgenoot Simon Koneki. En "haar vrienden zijn blij dat ze loslaat." Daarnaast zou er binnenkort nieuwe muziek aan komen, iets waarop fans alweer jaren hebben moeten wachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toch geen liedje van Nicki Minaj met Adele

Eens de zoveel jaar komt Adele opeens weer met nieuwe muziek. Kortgeleden leek het er even op dat het moment eindelijk daar was. Toch bleek het om een ander te gaan. Bekijk de video hieronder om te zien waarom men dacht dat Adele haar nieuwe album zou uitbrengen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!