Beeld © Getty Images

Teen Mom-Amber krijgt strafvermindering in mishandelingszaak

26 oktober 2019 17:01

Amber Portwood (29) heeft haar rechtszaak wegens mishandeling van haar vriend goed weten af te handelen en gaat niet de bak in, meldt E! News. Het lijkt er dus op dat de realityster het heeft meezitten.

"Ik ben niet in de problemen gekomen"

Volgens E! News heeft Amber een overeenkomst gesloten in haar mishandelingszaak. De Teen Mom-ster viel haar vriend Andrew Glennon aan met een machete, maar hoeft niet de gevangenis in voor haar misdrijf. Daarentegen krijgt ze wel een strafblad voor haar daad én zal ze een jaar lang onder toezicht staan. Maar het kan dat het nog dat het tot een vergrijp wordt verlaagd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vriend Teen Mom-Jenelle Evans opgepakt

Amber werd afgelopen juli in de boeien geslagen nadat ze een onenigheid had met Andrew. Tijdens de woordenwisseling zou de realityster hem hebben aangevallen met een machete terwijl hij hun tweejarige zoontje James vasthield. Naderhand kreeg Andrew de volledige voogdij over het kleine mannetje. Amber heeft altijd ontkend dat ze iets fout heeft gedaan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verrassing: alweer een Teen Mom-baby op komst

In een interview met Dr. Drew liet Amber weten dat ze de aanklacht "krankzinnig" vond. "Ik koos voor een gevangenisstraf in een drugszaak, omdat ik mezelf wilde beschermen", aldus de Teen Mom-ster. "Ik ben niet in de problemen gekomen. Maar nu ga ik opeens achter m'n vriend en kind aan met een machete?" Volgens E! wil ze graag een voogdijovereenkomst sluiten met Andrew en blijft Teen Mom OG filmen voor MTV. Daarnaast heeft ze nog dochtertje Leah met ex-vriend Gary Shirley. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Farrah: 'Mannen moeten 5k betalen voor date met mij'

Amber is overigens niet de enige Teen Mom die in de problemen is gekomen dit jaar, ook Jenelle Evans heeft het aan de stok met de rechter. Bekijk de video hieronder om te zien waarom haar echtgenoot de familiehond had gedood en ze op die manier de voogdij verloren over hun kinderen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!