Beeld © ANP

Julia Mekkes laat zich uit over breuk met Dave Roelvink

28 oktober 2019 13:06

Er is weer een breuk in BN'er-land. De relatie van Dave Roelvink (25) en Julia Mekkes (27) is gesneuveld en de blondine vertelt nu haar kant van het verhaal op Instagram.

"Het doet mij onwijs veel pijn dat ik dingen lees waarin ik mij totaal niet kan vinden"

De breuk is Julia niet in de koude kleren gaan zitten en de reacties doen haar dan ook enorm veel pijn. "Vol ongeloof zit ik te lezen hoe de media los aan het gaan is", begint de blondine haar betoog onder een zoetsappig filmpje over haar relatie met de realityster. Bovendien wil ze duidelijkheid geven over de situatie. "Ik heb Dave niet 'verlaten' en er is absoluut geen ander in het spel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het is uit tussen Dave Roelvink en zijn vriendin

"Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim drie jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij", verzekert Julia haar volgers. "Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten. Het doet mij onwijs veel pijn dat ik dingen lees waarin ik mij totaal niet kan vinden. Ik wil jullie nog even bedanken voor alle lieve berichten die ik dag in, dag uit van jullie heb ontvangen tijdens mijn relatie met Dave, dat heeft mij altijd heel goed gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink gaat op de vuist met deze influencer

Ook Dries, de vader van Dave, en manager Frank Wisse lieten zich uit over de breuk. "Het klopt dat het uit is", aldus Frank. "Wij geloven Julia dat er geen ander in het spel is (...) Wij vinden Julia de juiste vrouw voor Dave", laat vader Dries weten aan RTL Boulevard. "Door zijn boksvoorbereiding heeft Dave al ruim tweehonderd dagen niets meer gedronken en ging ook niet meer uit. Julia soms nog wel en dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink al vier maanden gestopt met drinken

Inmiddels volgt Dave zijn ex-vriendin niet meer op Instagram én heeft hij alle foto's met Julia verwijderd. Waar het mis is gegaan, blijft onduidelijk. Het komt als donderslag bij heldere hemel, de blondine gaf onlangs namelijk nog aan dat ze wilde trouwen en kinderen krijgen met de realityster. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Julia haar toekomst met Dave voor zich zag. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!