Beeld © NBC

Jennifer Aniston bevestigt nieuw project met Friends-collega's

28 oktober 2019 16:52

Friends-harten over de hele wereld zullen een stuk sneller gaan slaan door Jennifer Aniston (50). En niet alleen omdat ze bloedmooi is, maar dit keer ook eindelijk bevestigt dat ze weer gaan samenwerken met haar tv-collega's uit de jaren negentig.

"We werken in ieder geval ergens aan"

Jennifer verraste Friends-superfan Charlie Puth tijdens de Ellen DeGeneres Show en gaf gelijk duidelijkheid over een eventuele reboot van de jarennegentigserie. "Een revival van de show? Nee", aldus de 50-jarige. Dit komt overeen met wat alle betrokkenen ooit hebben gezegd over een nieuwe versie van het programma. Maar er is wel goed nieuws. "We zouden het geweldig vinden om weer iets samen te doen, maar weten niet wat." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Courteney Cox en Charlie Puth spelen ultieme Friends-test

"Maar we proberen het", legt Jennifer uit. "We werken in ieder geval ergens aan." Ellen was vooral benieuwd of het dan een film zou zijn in plaats van een serie. "Een gigantische, gigantische, gigantische film. Nee, we weten het nog niet. Ik wil mensen ook niet op het verkeerde been zetten", gaat de Rachel Green-actrice verder. Matt LeBlanc, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Cpurtney Cox en Jennifer waren onlangs nog bij elkaar, dus wie weet wat voor plannen er toen zijn besproken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston eerlijk over hoger salaris dan Friends-collega's

Na Friends maakte Jennifer voornamelijk films en geen series meer. Maar de actrice maakt nu haar grote comeback op de beeldbuis met The Morning Show. Ook hier zit een Friends-tintje aan, aangezien Reese Witherspoon er in speelt. De Legally Blonde-actrice speelt in de jarennegentigserie namelijk het jongere zusje van Rachel, de ietwat domme Jill Green. Naast Reese en Jennifer schittert The Office-acteur Steve Carrell als ochtendshowpresentator. Bekijk de video hieronder over Jennifers grote comeback bij Apple TV+.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!