Beeld © ANP

Suzan over plotse bekendheid: 'Het maakt je soms onzeker'

28 oktober 2019 17:28

Met hun hitsingel Als Het Avond Is bestormden Suzan Stortelder (27) en Freek Ribberink (26) de hitlijsten. Daar komt ook veel bekendheid bij kijken. Suzan vertelt via Instagram nu openhartig hoe het is om ineens zo'n bekend figuur te zijn.

"Ik ben nog steeds dezelfde Suzan als vorig jaar"

"Mensen denken misschien dat als je wat bekender wordt je automatisch heel zelfverzekerd bent, maar ik moet er stiekem nog erg aan wennen dat ik opeens zo in the picture sta", vertelt Suzan. "Ik ben nog steeds dezelfde Suzan als vorig jaar, maar het is soms even schrikken dat mensen opeens van alles van je vinden en dat met je delen - van hoe ze vinden dat je eruitziet tot of je wel genoeg eet." 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Tweede top 10-hit voor Suzan & Freek

Toch maken alle reacties Suzan behoorlijk onzeker. "Natuurlijk mag iedereen z’n eigen mening hebben maar dit maakt je soms onzeker, en lastiger om jezelf te accepteren zoals je bent. Soms maken die opmerkingen tóch een extra ommetje in je hoofd, en dat is gewoon nog even wennen. Vandaag kijk ik in de spiegel en zeg ik tegen mijn make-uploze zelf: het is goed zoals je bent!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Suzan & Freek lanceren 'puur en persoonlijk' debuutalbum

De zangeres krijgt veel positieve reacties onder haar openhartige post. Onder andere Miss Montreal en Giel Beelen steken Suzan een hart onder de riem. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!