Beeld © ANP

Arnold Schwarzenegger ontvlucht woning in verband met bosbrand

29 oktober 2019 02:43

Slecht nieuws voor Arnold Schwarzenegger. De acteur was genoodzaakt huis en haard in Los Angeles te verlaten vanwege de heftige bosbranden die momenteel in Californië woeden. De 72-jarige Terminator liet weten zich in nu veilig gebied te bevinden en spoort buurtgenoten aan ook hun biezen te pakken. Dit meldt Page Six.

“Op dit moment ben ik erg dankbaar voor de beste brandweermannen ter wereld”

"Wij zijn vanmorgen om half 4 's nachts geëvacueerd. Als je je nog in de evacuatiezone begeeft, maak dan voort en verlaat het gebied. Op dit moment ben ik erg dankbaar voor de beste brandweermannen ter wereld; de echte helden die met gevaar voor eigen leven hun medemens proberen te helpen," laat Arnold via Twitter weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arnold Schwarzenegger prijst zich gelukkig met Chris Pratt

Eerder werd de première van Schwarzenegger's film Terminator: Dark Fate al afgelast vanwege de branden.

Arnold is niet de enige beroemdheid die zijn huis heeft moeten verlaten. Ook basketballer LeBron James en YouTube-ster Jake Paul kozen het zekere voor het onzekere. In totaal zijn er al zo'n 200.000 mensen geëvacueerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amerikaanse sterren ontvluchten natuurbranden in LA

Ondanks zijn leeftijd zit de acteur niet stil. In de natuurfilm Wonders of the Sea heeft hij een prominente rol in deze film, maar daarvoor hoeft hij zijn spierballen dit keer niet te laten zien. Hij vertelde alles over zijn laatste klus aan ons:

Arnold Schwarzenegger neemt je mee door oceaan

01:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!