Beeld © ANP

Julia Mekkes wist ex Dave Roelvink uit haar leven

30 oktober 2019 09:48

Dave Roelvink (25) en zijn vriendin Julia Mekkes (27) maakten afgelopen maandag bekend na drie jaar een punt achter hun relatie te hebben gezet. Dave verwijderde direct alle foto's van zijn ex op Instagram, en Julia volgt nu zijn voorbeeld.

"Wij vinden Julia de juiste vrouw voor Dave"

De breuk kwam voor vader Dries als donderslag bij heldere hemel. "Wij geloven Julia dat er geen ander in het spel is (...) Wij vinden Julia de juiste vrouw voor Dave", liet hij weten aan RTL Boulevard. "Door zijn boksvoorbereiding heeft Dave al ruim tweehonderd dagen niets meer gedronken en ging ook niet meer uit. Julia soms nog wel en dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dave Roelvink reageert op breuk met Julia

Julia zelf is ook intens verdrietig over de breuk, maar volgens de twee was de koek op. "Helaas werkte het niet meer tussen ons en hebben we een punt achter onze relatie moeten zetten", verklaarde ze deze week op Instagram. Ze heeft dan ook besloten niet alle kiekjes van hen samen te verwijderen. De foto’s met Dave’s overleden oma heeft ze laten staan en hun hondje Klaas prijken nog in haar feed.

Opvallend feitje: Dave volgt zijn ex-liefje niet meer op Instagram, maar Julia volgt hem wel nog altijd...

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Julia Mekkes laat zich uit over breuk met Dave Roelvink

Onlangs kochten de twee nog samen een huis. Maar "helaas sluiten onze levens toch niet zo op elkaar aan als we dachten", aldus Dave over de breuk op social media.

Waar het mis is gegaan, blijft onduidelijk. De blondine gaf onlangs namelijk nog aan dat ze wilde trouwen en kinderen krijgen met de realityster. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Julia haar toekomst met Dave voor zich zag. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!