Beeld © ANP

Documentaire Nikkie de Jager uitgesteld

30 oktober 2019 11:13

De documentaire van Linda Hakeboom (34) over de rijzende ster van YouTuber Nikkie de Jager laat voorlopig nog even op zich wachten. In de nieuwste Grazia vertelt de 25-jarige de reden achter het uitstel.

"We blijven dus nog lekker even filmen"

"Die was bijna af", vertelt Nikkie enthousiast als het blad haar vraagt hoe het met haar docu zit. "Maar toen moest ik zo nodig gaan trouwen." En dat wil documentairemaker en goede vriendin, Linda Hakeboom, ook nog even meenemen. "Dus we hebben de docu toch weer vooruit geschoven."

Vervelende problemen met deadlines heeft Nikkie niet, want het is volledig haar eigen project. "We hebben geen deadline en zitten niet vast aan afspraken met producenten. We blijven dus nog lekker even filmen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager eerlijk over suïcidale gedachtes

Gedurende het interview doet NikkieTutorials ook een boekje open over haar ontmoeting met selfie queen Kim Kardashian. Het blad wil namelijk dolgraag weten hoe de twee in contact zijn gekomen. "Dat is wel een grappig verhaal", begint de visagiste. Ze gaat verder: "Ik kreeg een mailtje in de tijd dat ik nog geen manager had. 'Kim gaat haar eigen make-up merk lanceren' stond er, en ik dacht: dat is natuurlijk hartstikke nep, dus ik hem hem weggegooid." Maar toen verscheen het bericht dat ze écht met een lijn kwam... "Bleek het dus helemaal geen grap te zijn geweest!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager in de clinch met songfestival-Cornald

En hoewel ze al menig celeb voor haar camera heeft gehad (Jessie J, Drew Barrymore, Ashley Graham), heeft ze nog één iemand specifiek op het oog: Adele. "Mijn grote droom is om een keer met Adele te filmen; ik denk dat dat heel iconisch kan worden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!