Beeld © ANP

Wauw! Jada Borsato laat zien dat ze all grown up is

30 oktober 2019 11:39

Kleine meisjes worden groot, dat bewijst de dochter van Marco (52) en Leontine Borsato (51). De zestienjarige deelt op Instagram een oogverblindende foto van zichzelf, die enthousiast wordt ontvangen. "Prachtige foto" en "Wauw", luiden de reacties onder de post

"Wat knap.. maar dat ben je... van binnen naar buiten!"

De krachtige foto is het resultaat van een shoot die Jada had met celebrity fotograaf Cooper Seykens. Ze is maar wat trots op het eindresultaat en deelt het plaatje daarom met haar ruim 155k volgers op Instagram. Op het zwart-wit kiekje kijkt de Borsato-telg met een sterke blik de camera in en ziet ze eruit als een echte volwassen vrouw.

Om het wat luchtiger te maken deelt de dochter van het showbizz-koppel een quote van zangeres Nicki Minaj bij de post. "I'm throwin' shade like it's Sunny", luidt deze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Marco en Leontine Borsato gehackt

Haar volgers zijn diep onder de indruk van haar look.  "Helloo... stop even.. wat knap.. maar dat ben je... van binnen naar buiten!", reageert goede vriend van de familie Leco van Zadelhoff. Ook meer dan 13k andere fans van Jada laten weten hoe mooi ze de foto vinden door hem een hartje te geven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

William Rutten staat vriend Marco Borsato bij in moeilijke tijd

Marco gaf op 17 oktober op Instagram toe dat hij was vreemdgegaan, maar dat zijn relatie met Leontine inmiddels sterker dan ooit is. "Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit."

Marco schepte zelf duidelijkheid over zijn affaire.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!