Beeld © Instagram @rosannavoorwald

Ongelofelijk: zoveel gaf Rosanna uit aan plastische chirurgie

30 oktober 2019 14:00

Temptation-babe Rosanna Voorwald beroert de gemoederen al geruime tijd met haar zwak voor plastische chirurgie. De brunette heeft al flink wat geld over de balk gesmeten voor haar perfecte look. Het prijskaartje voor haar roem deelt ze nu zonder enige vorm van gêne in haar Instagram Stories.

"Ik was er zo slecht aan toe dat ik moest opgenomen worden in een kliniek"

Regelmatig beantwoordt de voormalig Temptation Island-deelneemster brandende vragen van haar harem fans. Rosanna geeft altijd eerlijk antwoordt - misschien zelfs wel iets té eerlijk - en ook ditmaal is dat weer het geval. Als de realityster de vraag krijgt hoeveel geld ze precies heeft uitgegeven doet ze een boekje open over haar ervaring met plastische chirurgie. Zo bekent ze voor 30.000 euro aan zichzelf te hebben laten sleutelen. Wauw!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Plastische ingrepen Temptation-Rosanna 'ronduit gevaarlijk'

Het is geen geheim dat Temptation-hottie Rosanna al meerdere keren plastische chirurgie heeft ondergaan. Zo heeft ze haar wangvet laten weghalen, lipfillers gezet, haar neus gecorrigeerd, haar billen en (meerdere keren) haar borsten vergroot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rosanna ondergaat nose job

Rosanna staat al langer bekend om haar onzekerheden. Eerder maakte ze al bekend dat ze jaren lang gekampt heeft met anorexia. Mede daardoor zou ze nu zoveel aan zichzelf doen. "Ik was er zo slecht aan toe dat ik moest opgenomen worden in een kliniek. Ik was nog maar 36 kilo en kon elk moment dood gaan. Drama was het, ook voor mijn familie en vrienden. Ik ben er gelukkig bovenop gekomen na jaren struggelen, ik wens deze ziekte niemand toe", schreef de vamp eerder op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Happy family: Temptation-Quentin deelt kiekje met baby

Rosanna deed samen met haar vriend Niels van der Zanden tot twee keer toe mee aan de ultieme relatietest die Temptation Island heet. Ondanks dat de tortelduifjes de twee seizoenen finaal de mist in zijn gegaan, blijven ze voor elkaar kiezen en na een relatie van ongeveer vijf jaar zijn ze zelfs verloofd.

Temptation-Niels en Rosanna delen hun toekomstplannen

01:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!