Beeld © Instagram @nmoszkowicz

Bram Moszkowicz laat kleindochter niet meer los

30 oktober 2019 14:28

In tegenstelling tot zijn kinderen staat Bram Moszkowicz (59) tegenwoordig niet veel meer in de spotlights. Maar daar brengt zijn zoon, artiestenmanager Nathan Moszkowicz, verandering in door een mierzoet kiekje te delen van opa Bram en zijn pasgeboren kleinkind.

"Everything"

Bram Moszkowicz is in de wolken sinds de komst van zijn eerste kleinkind en kan haar wel opeten. Op het snoezige plaatje op de Instagram van Nathan, is dan ook te zien hoe de nieuwbakken grootvader trots zijn kleindochter in de armen heeft. "Everything", schrijft de Moszkowicz-telg bij de foto van zijn vader en dochtertje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bram Moszkowicz is opa geworden

Nathan is artiestenmanager van onder anderen Lil' Kleine en kan dan ook rekenen op veel reacties van bekend Nederland. "Everything ain’t got shit on this", reageert goede vriend Geza Weisz. Ook actrice Sigrid ten Napel, Monica Geuze, Chantal Janzen, Arie Boomsma, Ronnie Flex en Lil' Kleine laten een hartje achter bij de schattige foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bram Moszkowicz doet aangifte tegen historicus wegens smaad

Neviah Moszkowicz werd op 20 september geboren en is het eerste kind van Nathan Moszkowicz en zijn vriendin Nadeche de Zwart. Het is het eerste kindje voor het stel, en ook het eerste kleinkind voor de strafrechtadvocaat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!