Beeld © ANP

Chantal Janzen geeft duidelijkheid over presenteren songfestival

30 oktober 2019 18:58

Volgens Cornald Maas (57) worden de presentatoren van het Eurovisiesongfestival van 2020 in Rotterdam binnenkort bekendgemaakt. En al maanden wordt er gespeculeerd wie dat dan zullen zijn. Chantal Janzen (40) wordt vaak genoemd als een favoriet, maar in hoeverre klopt dit? De blondine vertelt het aan RTL Boulevard.

"Het is een NPO-feest, om het zo maar even te zeggen"

Aran Bade ging op bezoek bij Chantal en vraagt of ze al gebeld is door de organisatie. "Nee", aldus de blondine. "Ik denk als ik gevraagd zou worden, zou ik het wel doen." Maar een belletje van de organisatie verwacht ze in ieder geval niet. "Het is een NPO-feest, om het zo maar even te zeggen. En ik snap wel dat je mensen van de NPO daar dan voor vraagt", legt ze uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Chantal Janzen en Jan Smit ideale hosts songfestival'

Toch zou Chantal het een leuke idee vinden als het niet alleen om de omroep ging. "Ik vind het wel een heel leuk gebaar als je omroepen samenvoegt en dan zegt: 'Goh, zullen we mensen delen?'" Het is dus nog maar de vraag of de fans van het Eurovisiesongfestival de blondine kunnen bewonderen op het podium. Volgens Cornald wordt er binnenkort bevestigd wie het liedjesfestijn zal presenteren, dus het is nog even afwachten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!