ANP

Caitlyn Jenner tikt de zeventig aan en feest met familie

31 oktober 2019 02:51

Caitlyn Jenner werd eerder deze week zeventig jaar en haar jongste dochter Kylie (22) heeft ervoor gezorgd dat die mijlpaal niet ongemerkt voorbij ging. De cosmetica-ondernemer organiseerde dinsdag een etentje in het chique Nobu in Malibu om de verjaardag te vieren.

"Ik wou dat we vaker met z'n allen samen konden zijn"

Kylies zus Kendall en halfbroer Brandon Jenner waren ook van de partij, evenals Caitlyns voormalig stiefdochters Kim en Kourtney Kardashian. Bij wat kiekjes van de avond op Instagram schreef de jarige: "Wat een bijzonder verjaardagsetentje. Ik hou van jullie allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Caitlyn Jenner wil kindjes met nieuwe vriendin

Kylie, Kourtney en Kim deelden foto's en video's van het etentje op social media. Op een van de clips die Kim postte, zingt de groep voor Caitlyn en vraagt haar daarna een wens te doen. "Ik wou dat we vaker met z'n allen samen konden zijn", zegt de kersverse 70-jarige daarop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brody Jenner miste vader Caitlyn op zijn bruiloft

Opvallend was de verjaardagstaart die Caitlyn van haar familie kreeg. Daarop stond een grote foto van de realityster toen ze nog door het leven ging als Bruce. De jarige had daar blijkbaar geen problemen mee; ze deelde een close-up van de taartfoto, waarop ze peuter Kendall en baby Kylie in haar armen heeft, op Instagram.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!