Beeld © Videoland/RTL

Temptation-Shirley wil overstappen naar Ex on the Beach

31 oktober 2019 16:02

De realitysterren hoppen van tv-programma naar tv-programma. Ook Shirley Cramer uit Temptation Island VIPS ziet het wel zitten om haar carrière voort te zetten op tv en dan wel in Ex on the Beach dit keer.

"Alles is gestoord, iedereen heeft schijt aan alles"

Aan Sam 'Lord Buffel' Hoogland vertelt Shirley over haar plannen. "Ik zou daar gewoon heengaan", legt ze uit. "Maar als ik zie hoe het daar nu gaat, dat is écht erg. Iedereen loopt elkaar te naaien. Dat zou ik echt niet doen. In koffers plassen vond ik dan wel weer grappig." Hiermee refereert de realityster naar het moment waar Elodie besloot te urineren in de koffer van één van haar rivalen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Happy family: Temptation-Quentin deelt kiekje met baby

"Die orgies en zo zou ik niet doen, maar ik denk wel dat je de tijd van je leven hebt", gaat Shirley verder. "Alles is gestoord, iedereen heeft schijt aan alles. Als je maar een beetje normaal doet." De blondine lijkt haar plan in ieder goed te hebben doordacht. Eén ex zou ze in ieder geval niet willen zien aanspoelen op het strand: Damian. De twee kunnen elkaar namelijk niet meer luchten. "Ik kwam hem een paar weken later wel tegen op een boeking, maar hij kon me ook niet groeten, of zo. Het was alsof ik tegen een muur praatte." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Shirley onthult haar plastische ingrepen

Shirley vertelde al eerder over haar mislukte relatie met Damian. Bekijk haar aflevering van Temptation Gossip hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!