Beeld © Videoland

Heeft Temptation-Channah een nieuwe liefde in haar leven?

31 oktober 2019 16:04

De kersverse Temptation-moeder Channah lijkt opnieuw de liefde in haar leven te hebben gevonden. Nadat ze in Temptation Island VIPS duidelijk maakte dat zij en Quentin niet meer samen zullen zijn, probeerden ze het de afgelopen tijd weer met elkaar. Toch het lijkt erop dat het voor Channah tijd is voor een nieuwe man in haar leven.

“Me & Channah op honeymoon"

Het ziet er naar uit dat Channah en YouTuber-Noah Zeeuw elkaar helemaal hebben gevonden. Op Instagram plaatste Noah namelijk een foto van de twee samen op een rode loper. “Goals”, schreef hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah onthult naam van zoontje

De manager van Channah laat aan RTL Boulevard het volgende weten: “Channah en Noah zien elkaar op dit moment regelmatig”, maar de twee willen er verder niet op ingaan. Daardoor is alles natuurlijk nog mogelijk. Er bestaat ook nog een kans dat Channah gaat meewerken aan een van de video’s van Noah, of dat het gewoon twee goede vrienden zijn.

Toch lijkt het door de vele hartjes-emojis toch iets meer te zijn dan vrienden. In de story van Noah deelde hij een filmpje waarbij hij schreef: “Me & Channah op honeymoon."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daar is 'ie dan: Temptation-Channah bevallen van zoontje

Tijdens de opnames van Temptation Island VIPS onthulde Channah dat zij en Quentin hun eerste kindje verwachtten. Inmiddels zijn de twee trotse ouders van zoontje Tiger, maar het voorval deed flink wat stof opwaaien en ging ook bij Channah niet in de koude kleren zitten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!