Uitspraak hoger beroep Martin Garrix wederom uitgesteld

31 oktober 2019 16:07

De uitspraak in het hoger beroep in de zaak tussen Martin Garrix en zijn voormalige platenlabel en management is opnieuw uitgesteld, dat heeft de advocaat van de dj/producer donderdag bevestigd na berichtgeving hierover van Shownieuws. Het hof zou eigenlijk 5 november uitspraak doen, maar omdat de omvang van de ingediende stukken zo groot is, is opnieuw besloten om de zaak uit te stellen.

Volgens de advocaat van Garrix wordt de uitspraak zes weken verschoven, wat standaard is in dit soort gevallen. Het hof doet nu wellicht eind december uitspraak in de zaak, die al een paar jaar loopt.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Berovingen en pepperspray tijdens ADE-show Martin Garrix

De 23-jarige dj stapte in 2017 naar de rechter omdat hij het gevoel had dat hij door zijn oude platenlabel Spinnin' Records en management Music Allstars (MAS) was misleid bij het tekenen van zijn eerste platencontract op 16-jarige leeftijd. De rechter gaf hem gelijk en alle contracten tussen de drie partijen werden ontbonden. Ook kreeg hij de rechten op zijn eigen geproduceerde nummers in handen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Dimitri Vegas & Like Mike stoten Martin Garrix de troon

Spinnin' Records en MAS gingen daarop in hoger beroep. Zij zeiden dat er ten onrechte een beeld is geschetst dat de artiest 'te grazen' is genomen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!