Beeld © Instagram @louisa.janssen

Louisa Janssen al vijf jaar gelukkig getrouwd met Rowan

31 oktober 2019 18:37

Het is een bijzondere dag voor Louisa Janssen en haar grote liefde Rowan. De twee vieren vandaag namelijk hun vijfde trouwjubileum en delen op Instagram dat ze nog altijd dolgelukkig zijn met elkaar.

"Vijf jaar getrouwd"

Louisa en Rowan zijn vijf jaar getrouwd! Het stel is al meer dan vijftien jaar samen en hebben het dus in 2014 officieel gemaakt. De dag van het jawoord laten ze niet zomaar voorbij gaan en verkondigen hun liefde voor elkaar op Instagram. "Vijf jaar getrouwd", zet de tv-persoonlijkheid bij twee zoete kiekjes van dé dag. Het transgenderkoppel is nog altijd helemaal in de wolken met elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Louisa Janssen ondergaat wederom ingrijpende operatie

Het liefdeskoppel heeft ook een zoontje samen. Mikai wordt in december alweer twee jaar oud. Rowan, die werd geboren als Rosanna, was degene die de baby ter wereld bracht. En Louisa, die als jongetje genaamd Lowieke geboren werd, heeft ook haar bijdrage gedaan. De twee zijn dus de biologische ouders van het kindje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Louisa Janssen deelt resultaat van ingreep

De goedlachse Louisa is inmiddels ook presentatrice. Onlangs ging ze op bezoek bij Romy en Cemal uit Utopia in Louisa Laat Ze Weer Lachen. Bekijk de aflevering hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!