Beeld © Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian kruipt in de huid van Legally Blonde-personage

31 oktober 2019 18:53

De nacht waar velen het hele jaar naar uit kijken is eindelijk gekomen: Halloween! Amerikaanse sterren gaan altijd helemaal tot het naadje voor hun diverse outfits en Kim Kardashian (39) gaat dit keer verkleed als haar alter ego Elle Woods.

Kim identificeert zich steeds meer met de blonde stoot uit Legally Blonde. De realityster kruipt voor Halloween in de huid van hoofdpersonage Elle Woods, die net als de brunette een rechtenstudente was. Bovendien heeft Kim zich een complete make-over laten aanmeten voor de engste nacht van het jaar. De brunette gaat deze Halloween-nacht door het leven als blondine. Dat kan ook niet anders als je deze film refereert natuurlijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian wil megabedrag zien voor gebruik foto

De overeenkomst heeft Kim al eerder aangehaald. Ook zij werd namelijk onderschat door de wereld en wist toch een imperium voor zichzelf op te bouwen. Bovendien is ze nu aan het studeren om advocaat te worden, net als haar grote voorbeeld Elle uit de iconische film. Vorige Halloween pakte Kim het echter anders aan en ging onder andere voor de Victoria's Secret-engel look. Jarenlang koos ze andere idolen, zo is ze verkleed geweest als zangeres Cher en Baywatch-actrice Pamela Anderson. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beste vriend Kim Kardashian verandert naam in 'Foodgod'

De fascinatie rondom Kim blijft aanlopen en de realityster deed onlangs een boekje open over haar echte leven in E! True Hollywood Story. Bekijk de video hieronder waarin ze een uniek kijkje geeft in haar leven. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!