Beeld © Instagram @Blake Lively

Blake Lively maakt man Ryan Reynolds wederom belachelijk

31 oktober 2019 20:21

Het is weer lachen geblazen om het powerkoppel Blake Lively (32) en Ryan Reynolds (43). De twee staan erom bekend dat ze elkaar steeds in het ootje nemen op Instagram en ook nu weer heeft Blake de lachers op haar hand. Volgens de blondine is haar lieftallige man namelijk wel iets te enthousiast over het winnen van een prijs.

"Voor het geval je het gemist hebt"

Ryans fans konden er niet omheen: de acteur won met zijn Aviation Gin onlangs de prijs van meest smaakvolle drank van celebrities. "Ik zou mezelf graag willen feliciteren voor het winnen van VinePairs beste alcoholmerk van celebrities", schrijft Ryan op zijn Instagram. En daarna deelt hij het nieuws maar liefst drie keer op zijn story. Volgens zijn lieftallige vrouw ietsje te vaak. Zij deelt dan ook meerdere berichten hierover en zet hem daarmee flink voor schut. "Voor het geval je het gemist hebt", schrijft de blondine sarcastisch bij het bericht. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Blake Lively en Ryan Reynolds verwelkomen derde kind

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Blake Lively pakt Ryan Reynolds terug op zijn verjaardag

Blake en Ryan zijn al langer dan zeven jaar samen en delen drie dochters, namelijk James (4), Inez (3) en hun pasgeboren kindje. Dat hun derde meisje was geboren, werd pas maanden later bekend. De lovebirds zouden nogal gesteld zijn op hun privacy. De naam van het derde prinsesje is dan ook nog niet bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!