Beeld © Getty Images

Teen Mom-Jenelle zet punt achter huwelijk

31 oktober 2019 21:25

Het is over en uit tussen Jenelle Evans (27) en haar man David Eason. De twee bleken niet sterk genoeg om door de heftige periode van het afgelopen jaar door te komen, laat de realityster weten op Instagram.

"De kinderen en ik zijn weg bij David"

"Ik ben de laatste tijd niet echt actief geweest op social media, omdat ik me heb gefocust op grote veranderingen in mijn leven", verklaart Jenelle op Instagram. "Ik sta al sinds mijn zeventiende voor de camera. En veel van die beelden zijn niet bepaald mooi. Maar het is mijn leven. Net als ieder ander wil ik het beste voor mijn kinderen en wil ik dat ze gelukkig zijn. In de tijd die ik zonder Teen Mom heb doorgebracht, ben ik mijn leven onder de loep gaan nemen en ben ik het anders gaan zien. Ik weet dat het tijd is voor verandering. En daar begin ik nu mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Kailyn wéér in de clinch met vader van kind

Vervolgens wordt het pijnlijk duidelijk hoe de situatie tussen David en Jenelle er nu voor staat. "De kinderen en ik zijn weg bij David", aldus de Teen Mom-ster. "Niemand begint aan een huwelijk met het idee dat het zal eindigen, maar ik weet dat dit het beste is voor mij en mijn kinderen. Ik heb vandaag de papieren opgestuurd. Ik waardeer alle steun. De kinderen en ik maken het goed. We hebben wat tijd nodig voor onszelf, maar binnenkort hoor je meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Amber krijgt strafvermindering in mishandelingszaak

David en Jenelle kwamen dit jaar veel in het nieuws nadat de man van de realityster besloot de familiehond te doden. De twee verloren de voogdij over hun kinderen door deze zaak en Jenelle was niet meer welkom bij MTV om Teen Mom te filmen. Destijds gaf ze al aan een scheiding te overwegen, maar besloot het toch niet te doen. Daarna beweerde het stel dat het allemaal een publiciteitsstunt was, maar ook dat statement trokken ze weer in. Kortom: ellende in huize Teen Mom

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vriend Teen Mom-Jenelle Evans opgepakt

Bekijk de video hieronder om alle drama van het afgelopen jaar rondom Jenelle te zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!