Beeld © Instagram: @Mileycyrus

Miley Cyrus en Cody Simpson zoenen erop los

01 november 2019 11:32

Het is dikke mik tussen Miley Cyrus (26) en Cody Simpson (22). Op Instagram deelt de zangeres verschillende kiekjes ter voorbereiding van Halloween en de twee kunnen maar niet van elkaar afblijven.

De tortelduifjes besloten dit jaar als Billy Idol en zijn grote liefde Perri Lister Halloween te vieren. De voorbereidingen werden uitgebreid gedeeld op Insta. Het is duidelijk dat de twee niet van elkaar af kunnen blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus tongt met haar nieuwe lover op Instagram

Het stel bevestigde enkele weken geleden dat zij en Cody druk aan het daten zijn. Kort daarvoor werden Miley en haar lover al zoenend gespot in een o zo romantische supermarkt...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cody Simpson deelt pikant gedicht over Miley Cyrus

Het zijn hectische weken voor Miley geweest. De zangeres is namelijk nog niet zo lang geleden gescheiden van Liam Hemsworth, had daarna al vrij snel een kortstondige relatie met de 31-jarige Kaitlynn Carter en heeft het nu dus meer dan leuk met Cody. Het zorgde ervoor dat Miley werd uitgemaakt voor hoer en slet en dat liet ze niet zomaar gaan. Op haar Instagram haalde ze hard uit naar alle haters en schreef: "Ik weiger me terug te trekken en alleen thuis te daten, want a. dat is niet leuk en b. extreem ongemakkelijk en het brengt me in een kwetsbare positie. Ik wil graag een activiteit doen tijdens een date en niet gevangen zitten in mijn eigen huis waar niets anders te doen is dan Netflix. "

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!