Beeld © Getty Images/Instagram @niclas.castello

Wie is toch precies die verloofde van Sylvie Meis?

01 november 2019 16:08

Sylvie Meis (41) is sinds enkele maanden gelukkig met haar nieuwe vlam Niclas Castello (41). En dat het serieus is blijkt wel weer uit hun verloving. Wie is toch precies die mysterieuze Niclas Castello? We zochten het uit.

Niclas Castello werd geboren als Norbert Zerbs in een klein plaatsje in Oost-Duitsland. Hij groeide op in de DDR, iets wat totaal niet bij hem paste. Zijn grote droom was om voetballer te worden, maar in de sterren stond iets anders. Hij werd kunstenaar. Zijn werken zijn erg geïnspireerd door culturele events, zoals de val van de Berlijnse Muur. Eind jaren negentig maakte hij veel street art. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wedding bells: Sylvie Meis gaat trouwen

Zijn werk staat vooral bekend om de kruising tussen sculpturen en schilderkunst. Zo maakte hij een schilderij en verfrommelde het doek om het later in een glazen kubus te stoppen. Ook staat de Duitser bekend om zijn sculpturen in de vorm van lippen. Onder meer Jay Z zou een werk van hem hebben gekocht.

View this post on Instagram

#2016

A post shared by Niclas Castello (@niclas.castello) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis doet boekje open over haar uitgavenpatroon

De Duitse pers opende afgelopen zomer de aanval op de kunstenaar. Hij zou een oplichter zijn die Sylvie alleen maar gebruikt voor haar bekendheid. Ook werd in twijfel getrokken of Jay Z wel echt een kunstwerk van de Duitser had gekocht. Volgens een Duitse kunsthandelaar zou Niclas geen eigen stijl hebben en alleen maar maken wat in trek is.

Opvallend genoeg ging de bekendheid van de verloofde van Syl wel enorm omhoog nadat de pers lucht kreeg van hun relatie. Toen zijn relatie met de glamourbabe naar buiten kwam, steeg hij naar de 24ste plek op Artnet. Deze lijst bestaat uit de 300 populairste kunstenaars van dit moment.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luiden de bruidsklokken straks voor Sylvie Meis?

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Sylvie verloofd zou zijn. Toen wimpelde goede vriend Leco het nog af als onzin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!