Beeld © ANP

Jim Bakkum blikt terug op bijzonder moment uit zijn leven

02 november 2019 13:36

De tweede dag van november staat voor eeuwig in het geheugen van Jim Bakkum (32) gegrift. Als vijftienjarige stond hij voor de jury van Idols, maar wist niet dat dit het begin zou zijn van een lange carrière in de Nederlandse popmuziek.

"Als ik deze beelden terugzie, dan is het zó gek om voor te stellen dat dat jongetje nog van niks wist"

"Ieder jaar blijf ik terugblikken op deze voor mij bijzondere datum", begint Jim zijn eerbetoon aan deze dag. "Bleu en onwetend ging ik die dag naar Hoofddorp om auditie te doen voor een nieuwe talentenshow. Ik wilde eens weten hoe het voelde om auditie te doen. Ik hoor het me nog zeggen. Als ik deze beelden terugzie, dan is het zó gek om voor te stellen dat dat jongetje nog van niks wist. Doe dit al langer dan dat ik toen oud was. Soms is het goed stil te staan bij waar je vandaan komt. Waar het allemaal begonnen is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Jim Bakkum onder de indruk van filmcarrière vader

Jim heeft inmiddels behoorlijk wat carrièrehoogtepunten meegemaakt. Naast dat hij op tweede plaats eindigde bij Idols, vlak achter Jamai Loman, heeft hij in meerdere musicals gespeeld, albums uitgebracht, een gezin gesticht én speelde hij de hoofdrol in de succesvolle film Onze Jongens. Daarvan komt binnenkort het tweede deel van de sexy film, Onze Jongens in Miami, uit en hieronder kun je de eerste beelden zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!