Beeld © Getty Images

P!nks dochter kan drukke schema moeder niet meer aan

02 november 2019 15:21

Het moederschap combineren met het drukke bestaan als artiest is niet makkelijk, aldus zangeres P!nk (40). De achtjarige dochter van de popicoon kan het niet aan dat haar moeder alsmaar op tournee is, vertelt de Walk Me Home-zangeres aan Billboard Magazine.

"Willow bleef me vragen om naar huis te gaan"

P!nk is momenteel druk in de weer met haar Beautiful Trauma-tournee en reist daar de hele wereld voor over. Daarnaast heeft de zangeres een gezin waar ze voor moet zorgen, waaronder haar 8-jarige dochter Willow. Nou gaat zij gewoon mee met haar zingende moeder, maar het eist wel zijn tol. "Er zijn vaak momenten geweest waarop ik in een hoekje van de wc in de arena zat te huilen", legt P!nk uit aan Billboard Magazine

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echtgenoot overspoelt P!nk met liefde op 40e verjaardag

"Ik zei dan tegen mezelf: 'Er is een reden dat vrouwen dit niet doen en er is een waarom moeders dit niet doen'", aldus de zangeres. "En dat is omdat het op sommige momenten gewoon onmogelijk is." Willow trekt het de laatste maanden slecht dat P!nks agenda overvloeit. "De laatste tijd heeft ze er echt genoeg van. Ze wil naar huis om te kunnen fietsen, zwemmen en om gymnastiek te doen. Eigenlijk alles wat elke 8-jarige wil doen", legt de blondine uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook P!nk en Ellen DeGeneres komen op voor Harry en Meghan

Daar bleef het echter niet bij. "Willow bleef me vragen om naar huis te gaan", vertelt P!nk openhartig. Met die reden overweegt ze in de voetsporen van grootheden als Lady Gaga, Céline Dion en Mariah Carey en ook zich te vestigen in Las Vegas voor een show. "Beeld je eens in wat voor show ik zou kunnen neerzetten in Vegas", gooit ze er nog eens bovenop. 

Dankzij haar wereldtournee kon P!nk wel haar grootste Nederlandse fan ontmoeten: Davina Michelle! Bekijk de video hieronder om hun bijzondere moment samen te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Crew van zangeres P!nk maakt noodlanding

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!