Beeld © ABC

Grey's Anatomy-actrice in blijde verwachting van derde kindje

2 november 2019 16:01

De babyslingers kunnen voor de derde keer uit voor actrice Caterina Scorsone (38). De actrice is in blijde verwachting van haar derde kindje, laat ze weten op Instagram.

"Onze familie zal binnenkort nog gekker worden"

Caterina is alweer voor de derde keer zwanger. De Grey's Anatomy-actrice deelde het nieuws met haar twee miljoen volgers op Instagram. "Onze familie zal binnenkort nog gekker worden", aldus de brunette bij een kiekje met haar man en twee kinderen. Het gezin ging verkleed als The Addam's Family voor Halloween, waardoor de hashtag #pumpkinintheoven tot leven werd gebracht. Caterina's collega's zijn door het dolle heen. "Dit is fantastisch!", vindt Camilla Luddington (die Jo Wilson speelt in de show). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers van Grey's Anatomy maken serie rond Erin Brockovich

"Dit is ongelooflijk", meent Alex Blue Davis, die Casey Parker speelt in Grey's Anatomy. Caterina heeft al twee kinderen met echtgenoot Rob Giles. Zeven jaar geleden verwelkomden ze Eliza en vijf jaar daarna Pippa. Het dochtertje van de actrice heeft het syndroom van Down en sinds de diagnose zet ze zich in voor openheid rondom het onderwerp. "Ik wou dat iedereen het geluk en de zoetheid en de liefde kon tonen sinds de komst van Pippa in onze familie", deelde Caterina kort na de geboorte.  

Ben je groot fan van Grey's Anatomy? Bekijk dan de video hieronder waarin de spin-off Station 19 volledig wordt toegelicht. 

Fan van Grey's Anatomy? De nieuwe spin-off Station 19 is hier

01:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!