Beeld © RTL

Love Island-Lotte heeft de liefde weer gevonden

02 november 2019 16:16

De liefde hangt weer in de lucht voor Lotte van Leeuwen (22). Tijdens haar deelname aan Love Island leek ze op een roze wolk te zitten met Jarne, maar de bubbel barstte al in de villa. De twee wisten het niet te schoppen tot de finale, maar inmiddels heeft de blondine alweer een nieuwe vriend.

"Wat een knap stel!"

Jarne en Lotte bleken niet de ideale match te zijn tijdens het eerste seizoen van de Nederlandse versie van Love Island. Het stel miste op het nippertje de finale van de liefdeswedstrijd en verloren elkaar uit het oog. Inmiddels heeft de blondine het geluk weer gevonden, dit keer zou het gaan om Rick Tania. Lotte deelde tijdens een Q&A op Instagram dat ze een nieuwe vriend heeft, maar wilde niet bevestigen wie de gelukkige man is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Melany in de clinch met rivaal Kelly

Alle aanwijzingen lijken te richten op Rick, die onlangs nog op Lotte's Instagram-pagina verscheen. De twee waren samen naar de première van de film F*ck de Liefde gegaan. Ook voormalig Love Island-collega Makiko ziet het rooskleurig in voor Rick en Lotte. "Wat een knap stel", reageert ze onder het kiekje van het duo. Het liefdesgeluk van de blondine staat recht tegenover dat van Jarne. Bij hem wil het niet echt vlotten en daarom doet hij binnenkort mee aan de Belgische show Celebs Gaan Daten

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien we Love Island-Lisa straks aan de desk bij RTL Boulevard?

Het was een veelbesproken seizoen toen Lotte en Jarne aan Love Island meededen en voor het tweede seizoen geldt hetzelfde. De grote vraag is telkens of de koppels bij elkaar blijven na de show. In Love Check-up beantwoordden Luca en Gabriëlla deze brandende kwestie, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!