Beeld © Instagram @haileybieber

Hailey Bieber haalt keihard naar hater op Instagram

02 november 2019 18:33

Soms is het niet genoeg om stil toe te kijken, moet Hailey Bieber (22) hebben gedacht. Het model moet er niets van hebben als mensen online gemeen doen tegen elkaar en al helemaal niet als het gaat om vrienden van haar. De echtgenote van Justin Bieber (25) springt in de bres voor zangeres Normani (23).

"Stop met racistisch zijn en ga van haar pagina af als je het niet leuk vindt"

Normani plaatste een kiekje op Instagram ter ere van Halloween. Het voormalige Fifth Harmony-lid ging verkleed als Cher uit 1979 en één hater wilde er niets van zien. "Ik vind dit geen goed kostuum voor een donker meisje", reageerde iemand. "Cher is blank en Cher was dun. Cher heeft enorm veel gedaan waar jij niet aan kunt tippen (...) Dat is niet eerlijk, je had net zo goed verkleed kunnen gaan als Beyoncé of Rihanna of Janet Jackson. Maar niet Cher. Cher is blank. Heb respect voor haar." Bekijk hieronder de foto waar het om gaat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber: 'Ik heb geen mot met Selena Gomez om Justin'

De racistische opmerkingen schoten in het verkeerde keelgat bij vriendin Hailey. "Er is absoluut niets mis met Normani die verkleed gaat als Cher voor Halloween", reageerde de 22-jarige. "Wat bedoel je in godsnaam met die eerste zin? Ze kan het doen omdat ze dat wil. Ze is een stuk beter bezig dan jij. Een beetje achter je computer zitten klagen over een kostuum. Stop met racistisch zijn en ga van haar pagina af als je het niet leuk vindt. Het is 2019 en jij steunt dat stuk afval Trump nog altijd." Normani heeft zelf niet gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber denkt dat ze heilig wordt verklaard

Hoewel Hailey en Justin inmiddels voor de wet én voor hun vrienden en familie getrouwd zijn, leek het er eerst op dat het niet zou gebeuren. Bekijk de video hieronder om te zien waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!