Beeld © RTL

Paul de Leeuw ziet nieuw seizoen Ranking the Stars wel zitten

2 november 2019 19:33

In RTL Boulevard vertelt Paul de Leeuw (57) openhartig dat er van hem best een tweede seizoen van Ranking the Stars mag komen. Al heeft hij wel één droomdeelnemer: Richard Groenendijk (47). Maar wat vindt hij daar zelf van?

"Het is en blijft een guilty pleasure en ik heb tijdens de opnames de tijd van m'n leven gehad"

Paul de Leeuw wil nieuw seizoen Ranking the Stars

00:36

Paul wil enorm graag door met Ranking the Stars, vertelt hij aan RTL Boulevard. De presentator ziet het al helemaal voor zich. "Als ik RTL zou zijn, zou ik het toch wel gaan bestellen, ja", aldus de 57-jarige. "Nee, er komt een nieuwe. Heel blij om. Het was ook écht een leuk seizoen en natuurlijk met Martien leuk, maar ook met Anny Schilder. Ik hoop dat Richard weer mee gaat doen. Die heb ik wel een klein beetje gemist."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers lopen weg met hilarische Anny in Ranking The Stars

Droomdeelnemer Richard vindt het in ieder geval heel lief van Paul. "Ik heb afgelopen seizoen gekeken en het voelde wel alsof je verkering uit is", vertelt hij aan RTL Boulevard. "Toch ben ik niet gelijk van plan terug te komen." Maar er is wel een manier waarop de presentator hem kan overhalen. "Ik laat me wel omkopen, dat begrijp je. Als Paul met heel veel Zaanse Mayonaise komt en veel eten denk ik er over na. Het is en blijft een guilty pleasure en ik heb tijdens de opnames de tijd van m'n leven gehad."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor en Ryanne gaan hard tegen hard in Ranking the Stars

Eén van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen Ranking the Stars is het moment waarop alle deelnemende dames smulden van Viktor Verhulst. Bekijk die beelden hieronder. 

De dames smullen van Viktor Verhulst in Ranking the Stars

01:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!