Beeld © ANP

Youp van 't Hek ontslagen uit het ziekenhuis

3 november 2019 10:49

Youp van 't Hek heeft het ziekenhuis verlaten, dat heeft de 65-jarige gedeeld met zijn volgers op Twitter. De cabaretier werd vrijdagavond onwel op het podium van het Oude Luxor Theater in Rotterdam en werd naar het ziekenhuis gebracht. Een optreden dat zaterdagavond in datzelfde Luxor zou plaatsvinden, werd eerder op de dag al geannuleerd.

"Ben weer gezond thuis"

"Alle lof voor de aardige mensen van het Rotterdamse Erasmus MC! Ben weer gezond thuis! Dank! Dank! Dank!", geeft de grappenmaker vandaag als update.

Wat er precies met de 65-jarige aan de hand is, is nog niet duidelijk. Daarover wordt maandag naar alle waarschijnlijkheid meer over bekend. Het management liet aan RTL Boulevard eerder al weten dat Youp gedurende zijn ziekenhuisopname goed aanspreekbaar was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Youp van 't Hek onwel geworden tijdens optreden

Onze Aran Bade sprak met zijn management en weet meer over zijn shows de aankomende tijd:

Youp van 't Hek geeft duidelijkheid over gezondheidssituatie

03:33
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Youp van 't Hek gisteren onwel, optreden van vanavond ook geschrapt

Het is niet de eerste keer dat de cabaretier onwel werd tijdens een voorstelling, Youp kwakkelt al jaren met zijn gezondheid. Eind december 2015 onderging hij een zware hartoperatie nadat hij een aantal keren niet goed was geworden op het podium. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!