Beeld © ANP

Groot verlies voor Michael van der Plas

03 november 2019 12:02

Michael van der Plas, de ex van Samantha de Jong, is in diepe rouw na het overlijden van zijn vader. De realityster deelde het verdrietige nieuws dit weekend zelf op Instagram.

"Je stond nog zo vol in het leven en wilde je nog overal mee bemoeien"

"Het verliezen van je vader, vriend, maatje voor het leven", begint hij emotioneel onder een foto waar hij de hand van zijn vader stevig vasthoudt. "Eigelijk nooit verteld pap, ik hou van jou en nu ben je er niet meer. Had eigelijk nog zoveel willen zeggen, de verhalen die je altijd had over vroeger. Mooie man was je, trots, goede vader en opa voor de kids en echtgenoot voor mama."

Hij sluit af met: "Weet niet of ik je ooit nog zie in heaven, maar ik hou van je vriend. Zoals Elvis zou zeggen: you're always on my mind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael van der Plas en Naomi tóch in Temptation Island VIPS?

Ook zijn vriendin Naomi is ziek van verdriet en deelt hoe oneerlijk ze het allemaal vindt met haar Instagram-volgers. "Je stond nog zo vol in het leven en wilde je nog overal mee bemoeien", laat ze weten. "Ik hou van jou Huib me liefste schoonvader. Ik mis je en zal proberen jouw humor in leven te houden. Dankjewel voor alles."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael van der Plas ziet in Naomi zijn grote liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!