Beeld © ANP

Kelly Weekers en John Ewbank meer als broer en zus door het leven

03 november 2019 13:49

Kelly Weekers (30) en John Ewbank (50) zijn al sinds 2015 verloofd, maar van een daadwerkelijke trouwerij is het nog niet gekomen. Of die er ooit nog gaat komen is maar de vraag, zo grapt de psychologe met een dikke knipoog op haar Instagram.

"Dat ik net door mijn foto’s scroll en serieus denk dat ik met mijn niet-bestaande broer op de foto sta"

De tortelduifjes vierden afgelopen juli nog hun 7,5 jarig jubileum en op Instagram vertelt Kelly dat ze steeds meer op elkaar gaan lijken. Alleen of dat nou zo goed is... Volgens de blondine zouden ze zo erg op elkaar lijken, dat zij en John zo als broer en zus door het leven zouden kunnen gaan.

"Dat baasjes naarmate de jaren verstrijken op hun hond gaan lijken wist ik al, maar dat ik net door mijn foto’s scroll en serieus denk dat ik met mijn niet-bestaande broer op de foto sta is toch vrij heftig", geint ze bij een foto van hen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Weekers vertelt hoe zij en John Ewbank samen kwamen

Goede vriend Bas Smit gaat helemaal stuk onder haar post. "Ja, die bevalling van die tweeling die 20 jaar duurde", giert hij het uit. Ook Fatima Moreira de Melo ziet de gelijkenissen tussen de twee.

Kelly deed pas op Instagram nog een boekje open over hoe zij en John bij elkaar kwamen. Het is de zus van de voormalig Miss Nederland die de twee aan elkaar koppelde. Volgens de 30-jarige zei haar zus tegen haar: "Hallo, je bent vrijgezel en hij is helemaal jouw type. Één date kan toch geen kwaad?!" En dat de vonk oversloeg blijkt wel: een kleine acht jaar later zijn de twee nog steeds samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Ewbank: 'Koningslied kreeg te weinig tijd'

Voor Kelly stapte John ook al in het huwelijksbootje met actrice en presentatrice Ellemieke Vermolen en Vivian Reijs. Met haar heeft hij ook een dochtertje, Day van elf.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!