Beeld © Getty Images

Jarige Kendall Jenner overspoeld met felicitaties

04 november 2019 02:39

Kendall Jenner kwam geen aandacht tekort op haar 24e verjaardag zondag. Haar familie plaatste flink wat foto's en posts om het model te feliciteren.

“Sinds de dag dat je geboren werd, heb je al mijn dagen meer kleur gegeven”

Moeder Kris Jenner deelde een reeks kinderfoto's en wat recentere kiekjes van haar met haar één na jongste dochter. "Je bent prachtig, van binnen en van buiten, en ik ben zo trots op je Kenny", schreef ze daarbij.  

Ook halfzus Khloé Kardashian plaatste jeugdfoto's, en liet daarbij weten: "Kendall je bent een van de trouwste, zeldzaam zachtaardigste wezens die ik ken. Sinds de dag dat je geboren werd, heb je al mijn dagen meer kleur gegeven."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wow! Kendall Jenner gaat nu als blondine door het leven

Kourtney Kardashian deelde in haar Instagram Stories kiekjes van haar kids met Kendall en zette daarbij: "Fijne verjaardag tante Kenny!". En Kim Kardashian liet weten haar halfzusje "een leven vol liefde en geluk" te wensen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner kan het niet aan Brad Pitt te zien

Kendalls vader Caitlyn Jenner en zusje Kylie lieten de Instagramfelicitaties achterwege. Ze waren beide wel aanwezig op het feestje dat Kendall afgelopen week gaf. Het model besloot er dit jaar een verkleedpartij van te maken en haar verjaardag te vieren op Halloween.

Ondertussen blijft het Kardashian-imperium maar groeien:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!