Beeld © Getty Images

Teen Mom-Jenelle krijgt sneer van ex-man David: 'Ze is dom'

04 november 2019 17:31

Het is bonje tussen Jenelle Evans (27) en haar toekomstige ex-man David Eason (31). De twee kunnen elkaar niet meer luchten nadat de Teen Mom-ster de scheidingspapieren heeft ondertekend. Nadat de brunette een statement eruit gooide, wil ook David zijn kant van het verhaal geven. En die is niet mals.

"Sommige mensen kun je gewoon niet helpen"

Het is menens tussen David en Jenelle. De Teen Mom-ster onthulde te gaan scheiden van haar man na twee jaar huwelijk. De brunette gaf verder weinig details over de redenen achter haar beslissing, maar het rommelt al een tijdje tussen de twee. Inmiddels heeft ook David zich uitgelaten over de keuze. "Zo blij dat Jenelle eindelijk een slimme actie onderneemt", reageerde één van de volgers van de realityster onder haar bericht. Haar ex-man vond het maar niets: "Nope, ze is nog altijd dom." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle zet punt achter huwelijk

Jenelle heeft haar spullen al gepakt en ging samen met de kinderen weg uit het familiehuis dat ze deelde met David. Het viel zeker niet lekker bij de 31-jarige. Bovendien is de timing van de breuk onduidelijk, aangezien David afgelopen weekend nog gezien werd met zijn en Jenelle's tweejarige dochtertje Ensley. Daarnaast plaatste hij vier dagen geleden nog een kiekje op Instagram van zijn echtgenoot en hun kleine spruit. "Het mooiste uitzicht dat ik ooit heb gezien", schreef hij daarbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Kailyn wéér in de clinch met vader van kind

Een bron van E! News meldt dat Jenelle de keuze maakte omwille van de veiligheid van haar familie. "Ze heeft een behoorlijk aantal relaties gehad en wilde écht dat deze zou werken en deed alles binnen haar macht. Maar David heeft het haar te moeilijk gemaakt", aldus de bron. "Sommige mensen kun je gewoon niet helpen. Bovendien weet ze dat haar carrière niet meer wat zal worden als ze bij David blijft." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Amber krijgt strafvermindering in mishandelingszaak

Het is een rommelig jaar geweest voor Jenelle. Nadat David de familiehond doodde in hun achtertuin, verloren de twee de voogdij over hun kinderen. Inmiddels zijn hun koters alweer terug, maar zijn de banden onderling blijkbaar behoorlijk aangetast. Bekijk de video hieronder waarin alle drama wordt uitgelegd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!