Beeld © ANP

Michael van der Plas overweldigd door steun na overlijden vader

05 november 2019 09:19

Michael van der Plas (39), de ex van Samantha 'Barbie' de Jong (30), verloor afgelopen weekend zijn vader. Sindsdien is hij overladen met liefdevolle berichtjes van zijn volgers. Via Instagram laat de realityster nu weten dat hij het ontzettend bijzonder vindt om steunbetuigingen van hen te ontvangen. 

"Een uniek, goed en rechtvaardig mens is heengegaan"

Volgens Michael loopt het aantal berichtjes inmiddels zo hoog op, dat het er te veel zijn om persoonlijk te beantwoorden. Daarom bedankt hij iedereen via Instagram. "De afgelopen dagen hebben wij overweldigend veel mooie en lieve berichten en steunbetuigingen van jullie ontvangen", schrijft hij in de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Groot verlies voor Michael van der Plas

Aanstaande zaterdag vindt de uitvaart van zijn vader en beste maatje plaats. Voorafgaand aan de plechtigheid maakt hij samen met zijn vader nog een laatste rit door Scheveningen. "Onze vader heeft een groot deel van zijn leven doorgebracht in de Keizerstraat. Daarom zullen wij rond 10.45 uur een moment stilstaan bij café Tante Knier. Degene die wil, kan hem hier een “laatste groet geven”, aldus Michael. Hierna zal de weg worden vervolgd via de Boulevard en haven richting Ockenburgh.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael van der Plas en Naomi tóch in Temptation Island VIPS?

Naast de tekst deelt de realityster ook de rouwkaart van zijn vader. "Met een gevoel van trots voor zo’n man, maar ook heen en weer geslingerd tussen machteloosheid, verslagenheid en ongeloof, laten wij weten dat mijn lieve man, onze zorgzame vader, schoonvader, trotse opa en grootvader Huibertus Vink er niet meer is. Een uniek, goed en rechtvaardig mens is heengegaan", staat op de kaart.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!