Demi Moore met haar dochters in 2015 Beeld © Getty Images

Dochters Demi Moore spreken zich uit over alcoholprobleem moeder

05 november 2019 15:23

Rumer (31) en Tallulah Willis (25) hebben zich uitgesproken over het drankgebruik van hun moeder Demi Moore (56). In haar memoire Inside Out schrijft de actrice over haar relatie met Ashton Kutcher (41) en het moment dat Demi weer naar de fles greep. In gesprek met Red Table Talk doen moeder en dochters hun verhaal.

"Daarna volgden de jaren waarin ze zei dat ze nuchter was, maar we haar gewoon niet konden geloven"

Tallulah was pas negen jaar oud toen haar moeder iets met Ashton Kutcher kreeg in 2003. Demi was op dat moment al twintig jaar nuchter. Voorheen had zij een alcoholprobleem. Toch ging zij tijdens haar relatie met Ashton weer drinken.

Demi legt uit dat Ashton niet echt geloofde in een alcoholprobleem, maar dat het volgens hem meer lag aan jezelf kunnen inhouden. Het begon bij Demi dan ook met een paar drankjes, maar al snel ging het helemaal mis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochters Demi Moore gaan terugval moeder bespreken

Voor haar dochters was het een moeilijke periode. De nu 25-jarige Tallulah vertelt: “Ik was negen toen zij een terugval kreeg en niemand in de familie sprak erover. Ik had geen idee wat er aan de hand was. Al mijn hele leven was ze nuchter en ineens begon ze te drinken.” De dochter van Demi en Bruce Willis was constant bang. “Daarna volgden de jaren waarin ze zei dat ze nuchter was, maar we haar gewoon niet konden geloven. Alle volwassenen om ons heen namen het voor haar op, om ons te beschermen.” Zij logen ook dat Demi nuchter was, terwijl dat niet zo was. “Daardoor was er geen vertrouwen.”

Miskraam

Tijdens Demi’s relatie met Ashton kreeg de actrice een miskraam. Ze was toen al zes maanden zwanger en het lukte haar niet daarna nog zwanger te raken. “De schuld die ik toen voelde…”, begint Demi. “Dat het echt mijn schuld was.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schokkende biografie Demi Moore is groot succes

Dochter Rumer vindt het moeilijk om op deze tijd terug te kijken. “Toen zij nog een kindje wilde en het niet lukte, had ik het gevoel alsof wij niet genoeg waren.” De oudste dochter ging het huis uit. “Na de miskraam dacht ik alleen maar: waarom wil je zo graag nog een kind? Ik kon het idee niet aan.”

Later had Rumer juist het gevoel dat zij veel te streng was geweest voor haar moeder. Toen ze de foto’s zag van haar moeder met de enorme babybuik, had ze pas door hoe gevoelloos ze eigenlijk was geweest.

Het hele gesprek in Red Table Talk zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!