Beeld © ANP

Miljuschka Witzenhausen verwelkomt 'nieuw gezinslid'

05 november 2019 17:02

Naast haar drukke bestaan als tv-kok en presentatrice is Miljuschka Witzenhausen (34) ook moeder. Samen met haar gezin woont ze in een omgetoverde boerderij, waar sinds kort een ongenode gast over de vloer komt. Toch heeft de familie besloten het te omarmen en de bezoeker om te dopen tot "nieuw gezinslid", vertelt Miljuschka aan het tijdschrift Flair.

"Er is sinds kort een nieuw familielid bij"

"Er is sinds kort een nieuw familielid bij", opent Miljuschka haar wekelijkse column in het tijdschrift Flair. Maar het gaat dit keer niet om nog een kindje en ook niet om de vele dieren die de tv-kok heeft rondlopen op haar erf. "Daarmee doel ik niet op de kat die vanwege bindingsangst en onduidelijke herkomst nog steeds als ‘poesbeest’ door het leven gaat. Nee, ik heb het over iets met nog meer power dan de pootjes die steeds – met de nageltjes uit – uit alle macht melk proberen los te krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen trots op haar 'happy rolls'

Het is een andere editie die ze toevoegen aan de familie, eentje met behoorlijke kracht. "Er huizen maar liefst 630 paarden onder de motorkap", legt Mlijuschka uit. "Hij is hoog, stoer en geeft een heel andere dimensie aan autorijden." De nieuwe auto is welkome investering, legt de tv-kok uit. "Jarenlang reed ik in een oude Nissan. Het afgelopen jaar was ie echt toe aan ouderenzorg. Tweemaal stond ik langs de kant van de snelweg te bellen met de ANWB en werd ie gereanimeerd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka bijzonder openhartig over donker verleden familie

De bolide werd aangeschaft na "lang wikken en wegen", in overleg met vriend Philip. "Dus nu is hij daar: niet het poesbeest, maar het bakbeest. Ik durf eerlijk gezegd niet met goed fatsoen de binnenstad van Amsterdam in, omdat ik fietsers dan te veel ruimte ontneem. Parkeren is ook minder makkelijk. Toch is het alles waard. Ik woon immers op een boerderij en het geluid dat onder de kap vandaan komt, is best opwindend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen door diep dal tijdens scheiding

En in die opwinding is Miljuschka niet alleen: "Alle mannen die mij in de auto zien stappen, moeten iets zeggen, alsof ze worden overvallen door Gilles de la Tourette. Filerijden is fileflirten geworden. Het is echt fenomenaal grappig wat een goede auto met je doet op de mannenmarkt. De combi van een oliebeest met een vrouw is blijkbaar een onweerstaanbare. Als mijn vriend dat van tevoren had geweten, reed ik nu waarschijnlijk nog in mijn lekke oude Nissan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Miljuschka na zware dag in ziekenhuis gelukkig weer thuis

Benieuwd naar de prachtige boerderij waar Miljuschka steeds naar refereert? Bekijk dan de video hieronder waarin de tv-kok de keuken induikt met de Australische topchef Donna Hay. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!