Beeld © RTL/William Rutten

Chantal en Martijn bevestigen akkefietje Anouk en Lil' Kleine

05 november 2019 19:17

Tijdens de pop-up voor het tienjarig jubileum van The voice of Holland waren Chantal Janzen (40) en Martijn Krabbé (51) aanwezig. De twee werden door RTL Boulevard gevraagd naar de geruchten rondom een ruzie tussen Anouk (44) en Lil' Kleine (25). Het presentatie-duo geeft antwoorden.

"Zij houden zich ook niet in, zo zijn ze allebei niet"

Martijn houdt het nog even op afstand. "Ik weet niet precies wat er is gebeurd tussen Kleine en Anouk. Ik was er niet bij", verklaart de presentator van het eerste uur. "Maar er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden, een akkefietje." De twee coaches zouden daardoor nu "een paar problemen hebben met elkaar", meent Martijn. "Gebeurt wel vaker hoor, dat coaches op het scherpst van de snede strijden tegen elkaar", verzekert de 51-jarige. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Superongemakkelijk: Chantal Janzens eerste dag bij TVOH

"Het zijn ook altijd vier sterke karakters", valt Chantal haar collega bij. "Best wel jammer dat we er niet bij zijn geweest. Dan hadden we er met popcorn bij gezeten." Maar vergis je niet, "het was volgens mij geen ruzie", verklaart de blondine. "Een akkefietje of een meningsverschil. Zij houden zich ook niet in, zo zijn ze allebei niet." Martijn kan wel duidelijk maken dat het "achter de schermen" plaatsvond. Het is zelfs zo erg gesteld dat de zangeres en de rapper niet in één ruimte willen zijn. "Dat schijnt Anouk gezegd te hebben inderdaad", vertelt Martijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH viert tien jaar jubileum met pop-upstore

Daarnaast had de talentenjacht plannen om het om te gooien dit jaar. "Omdat het tienjarig jubileum is, kunnen we er ook veel variatie inbrengen met een paar mensen door elkaar husselen", vertelt Chantal. "Maar het valt wel toevallig samen met de knock-outs, waarbij de coaches van het verleden weer terugkomen." Er komen dus zogenoemde gast-coaches, wat "goed uitkomt" volgens Martijn. Anouk wordt namelijk gepaard met Ali met twee gast-coaches en Lil' Kleine doet zijn knock-outs tegen Waylon met gast-coaches. 

Volgens geruchten zou het zijn gebeurd tijdens de Battles en niet de Knock-Outs. Om het een beetje te sussen werden er andere, voormalige coaches binnengehaald. Zo zouden Ronnie Flex, Marco Borsato, Angela Groothuizen en Miss Montreal zich voegen bij de vier bestaande coaches. 

RTL heeft inmiddels ook gereageerd op de ruzie. "Het klopt dat Anouk en Lil' Kleine een aanvaring hebben gehad", vertelt de zender in een statement. "De kou is nog net uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze coaches gaan de strijd met elkaar aan in The Voice

In de uitzending van RTL Boulevard vanavond hoor je het hele verhaal. Het nieuwe seizoen van The voice of Holland gaat aanstaande vrijdag om 20.30 uur van start bij RTL4. Bekijk hieronder de eerste beelden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!