Beeld © ANP

Tim Hofman openhartig over relatieperikelen met vriendin

5 november 2019 18:03

Met de release van zijn nieuwe dichtbundel is Tim Hofman (31) openhartiger dan ooit over zijn relatie met Lize Korpershoek. De presentator vertelt in gesprek met Frank van der Lende (30) dat het eventjes niet zo goed ging tussen hem en zijn vriendin. "Ik was heel verdrietig", aldus Tim.

"Lize ging even met een ander"

De dichtbundel Grappig jammer van Tim was de aanleiding van het interview, maar vooral zijn uitspraken over zijn relatie vielen op. Het gedicht Twee weken lang iedere dag gehuild is gewijd aan zijn relatieperikelen met zijn vriendin. "Lize ging even met een ander", legt de presentator uit. "Met een vrouw. Dat hadden we afgesproken. Maar ik was er heel verdrietig over, omdat ze toch een stap bij mij vandaan deed." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman: 'Elke klus mag of kan mijn laatste zijn'

Tims omgeving begreep zijn probleem eerst niet. "Iedereen zei: maar dat is toch geil?", legt de 31-jarige uit. "Ik zo: nee, ik voel me hier best wel rot over." Frank vraagt zich af of deze situatie beter was dan als Lize met een man ging. "Ik weet dat niet (...) Wij zijn daar heel open over, dus we waren er heel eerlijk tegen elkaar erover." Lize had haar vriend vertelt dat ze dit wilde proberen, maar "wist niet of ze weer terugkomt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman en vriendin draaien de rollen om

Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen tussen de twee. Tim en Lize zijn inmiddels alweer drie jaar samen. Bovendien gaat het goed met alle broertjes Hofman. Zo deed de jongste mee aan Holland's Next Top Model en Rijk aan Expeditie Robinson. Helaas voor Rijk ging het niet helemaal als gepland en moest hij vroegtijdig het programma verlaten, iets waar Kalvijn heel veel medelijden mee had, zo vertelt hij in de video hieronder. 

Expeditie-Kalvijn: 'Ik kreeg kippenvel van verslaan Mariana'

09:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!