Beeld © Getty Images

Brad en Angelina in de clinch over vertrek kinderen

06 november 2019 02:29

De vechtscheiding tussen Brad Pitt (55) en Angelina Jolie (44) is na jaren nog steeds gaande en het grootste discussiepunt is en blijft de zorg om hun zes kinderen. In een interview met Harper's Bazaar laat de actrice weten dat zij graag naar het buitenland zou willen verhuizen met de kinderen, maar dat dat niet mogelijk is vanwege Brad, die als vader ook zijn rechten heeft.

“Voor nu moet ik me schikken naar de plek waar hun vader wil wonen”

"Ja, ik zou graag in het buitenland willen leven en ga dat ook zeker doen zodra al mijn kinderen 18 jaar oud zijn. Maar voor nu moet ik me schikken naar de plek waar hun vader wil wonen”, aldus Angelina. En met de vader doelt de actrice op ex-man Brad, die in Los Angeles woont en gedeelde voogdij heeft met Angie. De twee delen samen Maddox (18), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) en tweeling Knox and Vivienne (11).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie over struggles tijdens opnames Maleficent

Oudste zoon Maddox woont en studeert tegenwoordig in Zuid-Korea, waar moeder Angelina hem voordat het studiejaar begon naartoe bracht. "Vreselijk om mijn kind hier achter te laten, maar ik ben hartstikke trots op hem," snikte de actrice toen, terwijl ze een traantje wegpinkte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Angelina Jolie krijgt eigen sieradenlijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!