Beeld © Getty Images

Jennifer Lawrence geniet van honeymoon in Indonesië

6 november 2019 03:23

Na hun sprookjeshuwelijk op Rhode Island genieten Jennifer Lawrence (29) en haar kersverse echtgenoot Cooke Maroney (34) nu van hun huwelijksreis. En daarvoor is het paar afgereisd naar een super-de-luxe resort op het eiland Sumba in Indonesië. Dit meldt People.

De 29-jarige actrice en de 34-jarige kunsthandelaar verblijven in het exclusieve Nihi Sumba Resort, waar gasten alle luxe tot hun beschikking hebben die ze maar wensen. Jennifer en Cooke resideren niet in een standaard hotelkamer, maar in het privé-verblijf van eigenaar Chris Burch. Hij biedt zijn onderkomen voor een riant bedrag te huur aan aan mensen die wat meer privacy willen. Zo verbleef acteur Christian Bale vorig jaar ook al eens in zijn optrekje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lawrence is officieel van de markt

Het pasgetrouwde stel heeft een aantal lokale dorpen bezocht en verkende het eiland per paard.

In 2018 trouwden Brody Jenner en Kaitlynn bij hetzelfde resort, ook al liep dat huwelijk niet goed af. Afgelopen zomer maakten de twee bekend een punt achter hun samenzijn te zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Alle ins & outs over de luxe bruiloft van Jennifer Lawrence

Hiervoor schitterde Jennifer in de film Red Sparrow. In deze spionagethriller wordt je meegenomen in een strijd tussen Amerika - en hoe kan het ook anders - Rusland. Niet alleen Jennifer Lawrence schittert in deze film, maar ook een ster van Hollandse bodem.

Jennifer Lawrence houdt van werken met Thekla Reuten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!