Beeld © ANP

Jaimie Vaes: Baby Lío was een ongelukje

6 november 2019 11:50

Sinds juni is Jaimie Vaes mama van baby Lío. Hoewel ze nog altijd op een roze wolk zweeft, was zijn komst niet gepland. Zo vertelt het liefje van rapper Lil' Kleine in een openhartig interview met Glamour.

"Het was zo wennen dat ik me bijna schuldig voelde"

Jaimie vertelt in het blad dat ze een leven zonder haar ventje niet meer voor kan stellen. En dat terwijl ze zich in het begin absoluut geen raad wist.  "Lío was meer dan welkom, maar niet gepland, waardoor alles even on hold kwam te staan (...) Ik wist natuurlijk wel dat het zwaar zou worden, maar dat het zó'n impact zou hebben: ik had geen idee. Ik dacht echt: wát gebeurt hier. Het was zo wennen dat ik me bijna schuldig voelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog een liefdesbaby voor Lil' Kleine en Jaimie Vaes?

Het hielp ook niet mee dat ze na een maand na de geboorte van haar engeltje compleet oververmoeid met een borstontsteking thuis zat, terwijl haar lover ondertussen bijna non-stop aan het werk was. "Midden in de nacht heb ik toen huilend mijn moeder gebeld en gezegd: Mam, ik vind het echt niet meer leuk.” Het de brui geven aan borstvoeding leek de truc te doen om haar weer 'meer Jaimie te doen voelen'. Haar tripje aan Ibiza, vlak na de bevalling, hielp ook mee. "Ik dacht: daar kan ik lekker op mijn gemak moeder worden", legt ze uit. Toch kreeg haar actie destijds de nodige kritiek. 

Inmiddels heeft ze het moederschap helemaal onder de knie. “Ik kén Lío nu”, aldus Jamie. “Ik heb gewoon even een tijdje nodig gehad om te wennen aan het feit dat niks meer om mij draait.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Lil' Kleine geeft Jaimie Vaes peperduur cadeau na geboorte Lío

Daarbij kwam dat haar bevalling ook nog eens extreem pittig was. "Dat had ik me héél anders voorgesteld. Ik dacht: dat doe ik wel even.” Nou, niet dus. Ze greep dan ook alles met twee handen aan: een bad, bal en lachgas; maar niets werkte. Totdat ze een ruggenprik kreeg van de dokter. "Toen die er eenmaal in zat, was het appeltje-eitje." Jorik stond zijn vrouwtje de hele tijd bij, maar wel vanaf de zijkant. “Dat hadden we zo afgesproken, want dat laat misschien toch iets naars achter, qua beeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal en Martijn bevestigen akkefietje Anouk en Lil' Kleine

Ook doet de influencer een boekje open over haar relatie met de rapper, die flink onder spanning kwam te staan met de komst van hun kleintje. Volgens Jaimie maakt het namelijk niet uit hoe lang je samen bent “een baby zet de relatie gewoon onder druk, klaar.” Maar daar slaat het stel zich gewoon doorheen: "Je bent niet alleen papa en mama, maar ook een leuk jong stel dat van elkaar wil genieten. Dan moet je niet te veel in die moeke-rol blijven hangen (…) Het is absoluut key om elkaar niet uit het oog te verliezen. Dus daar doe ik mijn best voor.”

Haar interview met Glamour komt op een ongunstig tijdstip. Haar vriend is deze week namelijk negatief in het nieuws vanwege een ruzie met akkefietje Anouk.

Ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk achter de schermen TVOH?

05:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!