Beeld © Getty Images

Teen Mom-Jenelle vraagt contactverbod tegen ex-man aan

06 november 2019 11:34

Het is afgelopen met de pret tussen Jenelle Evans (27) en David Eason (31). Nadat de Teen Mom-ster een scheiding aanvroeg, is het amicale er wel vanaf tussen de twee. De brunette beschuldigd haar toekomstige ex-man van bedreiging en heeft met die reden een contactverbod gekregen van een rechter, weet E! News.

"Door zijn recente bedreigingen, zijn geschiedenis van geweld, onvoorspelbare gedrag en zijn wapenarsenaal vrees ik voor mijn leven en het welzijn van mijn kinderen"

Contact tussen Jenelle en David is ten zeerste verboden de komende tijd. E! News weet te melden dat de Teen Mom-ster het heeft gehad met de bedreigingen van haar echtgenoot. Bovendien zou David haar fysiek hebben mishandeld en vreest ze voor de veiligheid van de kinderen. En dat betekent dat de 31-jarige niet in de buurt mag komen van Jenelle, haar tienjarige zoon Jace, vijfjarige zoon Kaiser en hun tweejarige dochtertje Ensley. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle krijgt sneer van ex-man David: 'Ze is dom'

In de papieren omschrijft Jenelle dat Davids bedreigingen "escaleerden" de afgelopen dagen. "Door zijn recente bedreigingen, zijn geschiedenis van geweld, onvoorspelbare gedrag en zijn wapenarsenaal vrees ik voor mijn leven en het welzijn van mijn kinderen", zou Jenelle gemeld hebben in haar verzoek aan de rechter. Vervolgens omschrijft ze elf incidenten die over de afgelopen twee jaar zouden hebben plaatsgevonden. Het zou gaan om fysieke en mentale mishandeling, naast het doden van haar puppy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle zet punt achter huwelijk

Vervolgens vertelt de Teen Mom-ster hoe David tegen haar zei dat ze "net zo goed dood kon gaan. Je bent helemaal niets waard. Grootste stuk poep dat ik ooit heb gezien." Jenelle zou het incident hebben opgenomen met haar telefoon, waarbij zoontje Kaiser ook zou zijn opgesloten in de auto. Hoe dit drama zich weer ontvouwt, is nog maar de vraag. Het leven Jenelle ligt al tijden in puin, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!