Love Island-Floor onzeker over toekomst met Daniël

07 november 2019 08:42

Voordat de vrolijke Floor de Love Island-villa binnenstapte, liep Daniël als een verloren puppy achter Natascha aan. Heeft hij stiekem nog steeds gevoelens voor zijn Love Island-crush? In Love Check-up doet Daniël zijn verhaal.

"Qua gevoel deed het me wel veel minder dan verwacht"

Daniël had oprecht gevoelens voor Natascha, maar die wist op haar beurt niet wat haar overkwam. "Er miste gewoon iets, een vonk", vertelde de brunette eerder in Love Check-up. Daniël denkt daar precies hetzelfde over. "In het begin was ik ook heel enthousiast, maar ik merkte toen zij wegging dat het mij eigenlijk minder deed", vertelt hij nu. "Ik vond het wel heel rot natuurlijk, maar qua gevoel deed het me wel veel minder dan verwacht.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze deelt uniek kijkje achter de Love Island-schermen

Over zijn gevoelens over Floor is hij een stuk duidelijker, al heeft de blondine nog wel zo haar twijfels. Helemaal omdat ze eigenlijk helemaal niet zijn type is. Natascha was dat wél. Al hoeft ze zich volgens de Love Island-hunk geen zorgen te maken en ook presentator Kaj is het met hem eens. Ze hebben namelijk niet voor niets gewonnen. "Eind goed, al goed denk ik dan maar”, aldus presentator Kaj.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer de reünie-aflevering van Love Island verschijnt

Nog niet alle afleveringen gezien? Je checkt het hele seizoen bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!