Beeld © ANP

Kylie Jenner onder vuur om filmen tijdens het rijden

06 november 2019 15:45

Kylie Jenner (22) heeft zich de woede van haar volgers op de hals gehaald door video's te delen waarin ze zichzelf filmt terwijl ze autorijdt. In haar Instagram Stories was te zien dat de 22-jarige realityster achter het stuur van haar nieuwe Bugatti Chiron zit, en meer op haar telefoon lijkt te letten dan op de weg.

"Zou ze echt denken dat het cool is?"

Boze volgers uitten op Twitter hun kritiek: "Kijk, dit is wat we NIET doen @KylieJenner, op je telefoon zitten tijdens het rijden is illegaal en gevaarlijk." Een ander wees erop dat het niet de eerste keer is dat de realityster zichzelf filmt tijdens het rijden: "Waarom maakt Kylie Jenner constant video's van zichzelf tijdens het rijden?? Zou ze echt denken dat het cool is? Ik zie alleen een onvolwassen meisje dat niet denkt aan alle mensen die ze in gevaar brengt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gestoorde Kylie Jenner-fan krijgt contactverbod

Eerder kreeg Kylie al een storm van kritiek over zich heen toen ze op Instagram filmpjes deelde van haar nieuwe Bugatti, die zo'n 3 miljoen kostte. Dat trok ze zich blijkbaar aan, want ze verwijderde de posts over haar auto.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!