Beeld © Instagram @roxeannehazes

Stalker liet Roxeanne Hazes niet met rust tijdens vakantie

07 november 2019 10:43

Roxeanne Hazes is net terug uit het zonnige Algarve, maar de vakantie was nou niet bepaald ontspannend voor de dochter van André... De 26-jarige en haar familie zijn tijdens het tripje namelijk achtervolgd, zo vertelt de zangeres op de bank in Ladies Night.

"Die man heeft ons letterlijk achtervolgd en foto’s van meerdere outfits gemaakt"

Hoewel de reis volgens Rox fantastisch was, hing er wel een donkere wolk boven het vakantiegeluk. "Ik liep met mijn zoon over het strand en ik merkte dat in de verte iemand foto’s van ons aan het maken was. "Wat prima is, maar in dit geval was het echt een telelens, die onze kant opkwam", doe ze een boekje open als haar gevraagd wordt naar haar dieptepunt van de week.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes gaat volledig naakt voor fotoshoot

De zangeres is niet op haar mondje gevallen en vertelt dat ze besloot de man te confronteren, maar dat de persoon in kwestie snel wegrende toen hij haar in de smiezen kreeg. "Wat ik ontzettend triest vind", aldus Rox. "Ik bedoel: jij komt foto’s van mij en mijn kind maken. Die man heeft ons letterlijk achtervolgd en foto’s van meerdere outfits gemaakt.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes: 'Aan deze plaat is toch niets schokkend?'

Toch is het niets nieuws voor de zangeres, die al met soortgelijke situaties kreeg te maken tijdens haar zwangerschap. Roxeanne: "Dat vond ik al niet heel erg prettig, maar ik ben hier met mijn kind lekker vakantie aan het vieren."

De geschoten foto's verschenen uiteindelijk in weekbad Privé, waar ook nog eens gesuggereerd werd dat ze zwanger zou zijn omdat ze wat was aangekomen. "Dat is natuurlijk super vrouwonvriendelijk", stelt de jonge moeder. Extra bijzonder vindt ze dat het artikel door een vrouw is geschreven. "Dat was echt triest, echt een dieptepunt van je vakantie." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny de Munk en Glennis Grace onderdeel Hazes-concerten

De Hazes-telg was vroeger ook niet altijd een lieverdje. Haar single Mama was een klootzak gaat dan ook over de losbandige tijd voordat ze moeder werd van zoontje Fender.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!